dimarts, 24 de febrer del 2015

Kahoot!


Aquesta setmana a l’aula hem utilitzat Kahoot!, una plataforma d'aprenentatge basada en el joc que permet que els educadors i els estudiants comparteixin coneixements d’una manera ràpida i divertida. La dinàmica és senzilla; a través dels dispositius mòbils els estudiants responen en temps real qüestionaris que el docent ha preparat anteriorment. Es tracta d’una competició i la pròpia plataforma elabora un top amb els usuaris que van responent més encertadament.

La professora la va utilitzar per analitzar els coneixements previs dels alumnes al voltant d’un tema concret: els blocs. La mateixa activitat es podria haver portat a terme seguint d’altres metodologies, com, per exemple, mitjançant un qüestionari escrit. Però el que va aconseguir Kahoot! va ser fer-ho de la manera més ràpida i lúdica possible, i, el que és més important, assegurant la participació de tothom.

En definitiva es tracta d’una plataforma dinàmica, senzilla i de la que se’n pot treure molt profit a l’aula. Recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada