dimecres, 25 de març del 2015

Play The End


Per a la propera sessió de classe, individualment o per parelles hem d’explorar alguna de les aplicacions que es troben al web edu365. D’aquestes n’hi ha una que m’ha cridat molt l’atenció.

Channel 4 Learning és una companyia anglesa que crea tot tipus de recursos educatius, jocs i activitats destinades a les escoles de primària i secundària de tot el Regne Unit. The End és un joc online elaborat per aquesta empresa i que està pensat per ajudar als joves en el seu viatge a l'edat adulta, fomentant el debat en qüestions morals, filosòfiques i pràctiques. Un debat que funciona com un acostament a la mort, la fe i la ciència.


El repte era desenvolupar una forma positiva i atractiva d'aconseguir que els adolescents es plantegin aquestes grans preguntes, fomentant el debat i la formació dels seus propis punts de vista. En aquest sentit el joc porta al jugador a un viatge metafísic, on les seves interaccions en aquest món virtual poden revelar les seves actituds cap a la vida i la mort. Aquests punts de vista es presenten al costat dels seus amics i alguns dels pensadors més importants del nostre temps, com ara Gandhi, Descartes i Einstein.

En definitiva, The End és un joc d'auto-descobriment per als adolescents que integra estratègia, trencaclosques i preguntes filosòfiques en un món que explora la mort, la filosofia i la ciència.

2 comentaris:

  1. Hola Francesc!
    Considero que aquest joc està molt interessant, a més quan el vas explicar a la classe s'entén l'idea principal de l'aplicació!. Bon treball!

    ResponElimina
  2. Gràcies, de veritat que em va cridar molt l'atenció, és el primer joc filosòfic que conec!

    ResponElimina