dijous, 9 d’abril del 2015

Un arbre, dos arbres, tres arbres


Sóc un gran fan del Photoshop, el programa líder en edició d’imatges, la seva funcionalitat per capes atorga molta llibertat a l’hora de retocar o crear il•lustracions i dins del camp de l'educació pot ser molt útil per elaborar contes, per exemple. En aquesta ocasió us penjo un conte que ve a ser una intervenció en el dol i la mort pensada per educació infantil, i que vaig realitzar amb unes companyes del cicle formatiu.

Cada imatge ha estat dissenyada mitjançant aquest programa i després, gràcies al YouTube, el popular editar de vídeos, les he ajuntat en format vídeo utilitzant una animació senzilla però efectiva. La cançó que acompanya a les imatges es tracta de la banda sonora de Six feet under (2001-2005), una sèrie de televisió americana que també girava al voltant de la mort, i que desprèn una sensibilitat que enllaça perfectament amb les il•lustracions.

2 comentaris:

  1. Hola Francesc,
    Hem sembla una entrada interessant i molt original. El vídeo utilitza imatges senzilles i una lletra adient per a educació infantil, com també un bon fil musical. Bona feina!

    ResponElimina
  2. Gràcies, personalment estic molt content d'aquest treball!

    ResponElimina