Presentació


Treball de curs de l'assignatura "Programes Multimèdia Infantils i Juvenils” de la Menció en TIC del Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Primària i Grau dels Estudis de Mestre d'Ed.Infantil de la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona. Curs 2014-15. Professora: Josefina Ferrés.

Els vèrtexs sobre els que s’aixeca aquesta pàgina són tres: l’Educació Primària, les TIC i l’art. Existeix una certa dificultat a l’hora de vincular l’art i les TIC, ja que a primària la competència artística té un enfocament molt més manipulatiu i experimental que no pas tecnològic. Tot i així, la relació entre TIC i art és evident, i acostar aquests dos termes en conjunt ha estat un dels principals objectius d’aquest bloc. Diferents aplicacions, portals, articles i experiències relacionades amb aquest tema són els recursos que trobareu en Art en xarxa.

Einstein es preguntava per què la tecnologia, que ens fa la via més fàcil, ens aporta tan poca felicitat. Probablement hauríem de deixar que aquesta s’acostés més a l’art, que potser no és tan utilitari, però sens dubte ens ajuda a ser més feliços. I qui no vol tenir nens feliços a les escoles?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada