dissabte, 21 de febrer del 2015

Art en marxa


Deia Pablo Picasso que res es pot fer en soledat, però no sé que pensaria avui en dia sobre l’enorme ventall de possibilitats i dubtes que ens han aportat les xarxes socials. Sigui com sigui, actualment els recursos i experiències que es posen a disposició d’artistes, docents i persones de tot tipus, són tan nombrosos com valuosos, i el bon ús que se’n faci d’ells tan sols és responsabilitat nostra.

Art en xarxa neix amb l’objectiu de recopilar parts d’aquests recursos que hi han a la xarxa i ordenar-los de manera pràctica, el tema principal del bloc és la didàctica de l’art a les escoles de Primària, però també s’inclouran d’altres aplicacions i dispositius relacionats amb les TIC i la seva aplicació a l’aula.

2 comentaris:

  1. Hola Francesc, sóc la teva companya de grup, crec que el bloc està molt bé, el tens acord a la teva temàtica i transmet art per tot arreu!
    D'una banda m'agrada l'organització és senzilla però acurada i d'altra crec que ets concret i expliques molt bé les aplicacions.
    Sense dubte a la gent li agradarà entrar a agafar idees del teu bloc.
    Salutacions,
    Ana.

    ResponElimina
  2. Merci, Ana. Tot i així m'he decidit a canviar l'estètica del bloc, l'anterior m'agradava molt però probablement aquesta és més entenedora...

    ResponElimina