divendres, 3 d’abril del 2015

Art Puzzle



Art Puzzle és una aplicació per a dispositius mòbils basada en el joc que posa a disposició de l’usuari diversos trencaclosques que utilitzen com a base les obres pictòriques de diferents artistes famosos (Vincent Van Gogh, Leonardo da Vinci, Claude Monet, Paul Gauguin, Paul Cézanne, Francisco de Goya...).

El punt positiu és que, de manera lúdica, l’usuari pot familiaritzar-se amb una part important del nostre legat cultural. Per contra, s’ha de senyalar que el nivell de la qualitat de les imatges no és gaire alt, i això resulta difícilment excusable quan es tracta precisament de potenciar l’interès sobre un dels principals arts visuals.

1 comentari:

  1. Hola!
    Primerament, m'agradaria fer esment a l'estètica del bloc, ja que crec que va molt acord amb la temàtica del títol i es nota que hi ha un gran treball d'edició.
    D'altra banda, crec que aquesta aplicació pot resultar molt interessant per tal de treballar les obres més destacades culturalment, i a més és senzilla i simple d'utilitzar per a nens i nenes de primària.

    ResponElimina