dimarts, 7 d’abril del 2015

Les aventures d'una poma artística


Seguim amb ISSUU, el servei en línea que permet l’allotjament i visualització de documents digitalitzats com llibres, revistes i diaris, de forma realista i personalitzable en format pdf. En aquesta ocasió us presento Les aventures d’una poma artística, un conte elaborat en col•laboració amb dues companyes de classe que parteix de la premissa d’aproximar als infants una sèrie d’obres pictòriques rellevants i característiques dels diferents moviments històrics.

Per aconseguir que els infants s’interessin per les imatges s’ha buscat un fil conductor senzill i conegut per ells, aquest centre d’interès és una poma verda que apareix de manera constant al conte i que es mostra permeable als diferents estils de cada època. Com que cada imatge té elements diferenciadors, l’educador pot anar interactuant amb els nens per ajudar a verbalitzar els diferents estils de pintura que hi han i quines són cadascuna de les seves particularitats.

Bàsicament es tracta d’un recurs senzill però efectiu a l’hora de presentar la història de la pintura a l’aula, i es pot utilitzar tant a infantil com a primària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada